Årets Fisk 2005

17. oktober 2005

Fanger: Ole Worm, Rønne
Fangst: Aborre
Lokalitet: Hammersø
Tidspunkt: Kl 14.00
Vægt: 2.3 kg
Længde: 51 cm
Endegrej: Wobler

Egne kommentarer:

Tonny skrev:

Rekordfisk
Blev ringet op af Ole Worm, som fortalte mig at han havde taget en stor Aborre i Hammersøen. Nu skal det lige nævnes at vi tit og ofte driller hinanden med sm´ser, men denne gang kunne jeg høre på Ole at han var helt oppe og køre og at det han sagde var rigtigt.
Han havde sammen med Flemming Snowmann planlagt en tur til søen for at finde den store gedde som Ole havde set et par dage tidligere.
Så den nyanlagte båd i søen, som er forbeholdt BSF medlemmer, skulle bruges til at dørge et par gedder.
Der blev sat 4 stænger i stangholderne og så derud af. Der blev trukket over hele søen og et par småfisk blev det da også til. Gedder var der ingen af, MEN SÅ.Ole fik et kanon hug på sin wobler, fisket nede over bunden. Og efter linekludder og en del trækkeri, hvor fisken gik frem og tilbage som det passede den, fik Ole endelig fisken ind til båden og blev noget overrasket da han så at det var en monster Aborre som havde wobleren. Fisken blev forsigtig landet idet den kun sad med en krog meget yderligt i mundvigen.
Nu blev der jublet i båden, fy for den for en fisk. Vel nok den største Aborre der til dato er taget på Bornholm eller Danmark. 2.3 kg og 51 cm lang.
Nu skal der sendes ind de forskellige steder, for det er en stor fisk. Den skal udstoppes og kan, når den er klar, ses nede i Sport dres.

Tillykke til Ole

Dagens vejr kl 14.20
Vind. Nordøst 4 til 8  m/s
Temperatur: 10 til 12 C
Skyet
1033.0 til 1033.5 hPa