Lille video fra Ørredsøen på Vellensbyvej. Per Clausen.

Fiskede karpekarusser midt på dagen 5. juni 2013. Fik denne på 3.5 kg og 60 cm

Lille video fra grusgraven. Per Clausen.

En af de fine rødøjede fra Carl Nielsens Grusgrav sen eftermiddag 2. juni 2013.

Tre små videos. Per Clausen9. maj 2013.

En eftermiddagstur til mit private stykke af Carl Nielsen Grusgrav
Fisk 5 sudere på den lune forårsdag med tordenluft fra kl. 14 til 17. Der var konstant fisk under flåddet. Agnede en str. 6 krog med tre majs for at der skulle være noget at bide over.

En lille video. Per Clausen.

16. april 2013. Kystvejen.
Dejligt at man lige kan humpe ned på sit dårlige ben og hygge sig lidt mellem andre fiskere og tilfældige folk på gåtur. Den måtte gerne have været lidt mere rund i det, og krogen sad yderst i kæben, så den kom ud igen.


En lille video Per Clausen.

Firmadysten 17. marts. Ingen fisk til mig og de fleste andre. Men fra 15.15 til 16 ved Kystvejen var der en masse fisk i sutte-mode. Det er hårde vilkår for min kølpirk. Når fisk i sutte-mode følger efter vender de oftest når revet slutter og sandet begynder, og så ser man dem ikke. Men med spinstop kan man få dem til at vende om. Jeg havde fisket mig frem til en sten ned for det næstsidste hus på Nørrebakke, det lige før det gule. Der fiskede jeg ud over revet ud for det gule hus. Og der var konstant nap, så sikkert også efterfølgere. Så jeg lavede spinstop lige som k¨ølen kom ind over sandet. I to af kastene kl. 15.40 og kl. 15.47 fik jeg nogle gode fisk til at vise sig. Selv om det nok er udlegede fisk fra Byå. Jeg fik dem til at følge en tur ind over sandet og snappe lidt til min kølpirk medens jeg svingede med den under stangspidsen. Først en, så to. Og de har nok været over 70 cm alle.

En lille video

En halv time op til solnedgang gav en fin 1.3 kg/53 cm

En lille video

En grønlænder på Lufthavnen 9. december

En lille video. Skydebanen 24. november.

God start på fiskeriet på årets bethesdatur

En lille video. Sose 13. november.

Der var mange fisk på revet. Her får jeg en målsfisk.
Per Clausen

En lille video. Kås ved Tejn eftermiddag 7. november:

Per Clausen