Ogpaeske

Jubilæums-lodtrækninger på din-fangst.dk

Sportdres Bornholm slog dørene op første gang 2. december 2002.
Så 2022 er jubilæums år.

De havørredfiskere der indsender fangstrapport til din-fangst.dk bliver de første der kommer til at mærke det forestående jubilæum.

For på din-fangst.dk starter vi fejringen af vores 20 års jubilæum med hver måned i jubilæumsåret at trække lod blandt månedens fangstrapporter med havørred.
Præmien er en OGP Private Collection trææske med fire styk Bornholmerpilen i en serie med unikke farver.

Send en fangstrapport med havørred og vind en OGP Private Collection trææske med fire styk Bornholmerpilen.

Hver måned i jubilæumsåret 2022 trækker vi lod blandt de indsendte fangstrapporter med havørred.

 

Lidt om Bornholmerpilen:

Bornholmerpilen kom i handelen i 2006.

Da der blev indført forbud mod bly i fiskegrej, gik producent Ole Gregersen og Jesper Schiøtt fra Sportdres Bornholm i gang med at finde en afløser for de eksisterende støbte blink, der med ny legering mistede nogle af deres gode egenskaber.

Jesper testfiskede nogle rå-emner af Ole´s bud på et nyt velegnet kystblink, og fandt frem til en model hvor både kaste- og fiskeegenskaber var godkendt. Og var det blink der skulle sættes i produktion.
Så var der et problem tilbage. Navnet på det nye blink!

Jespers oplevelse af modellen var at den kastede som en pil. Og med begge støvler solidt på den bornholmske kyst, kom navnet til ham af sig selv: Bornholmerpilen.

Bornholmerpilen har siden vist sit værd med mange gode fangster, og er blevet et af de mest anvendte blink på den bornholmske kyst.


Havørred på 5,8 kg fra Salene december 2007 fanget på Bornholmerpilen